Molly privatlivspolitik

Forstå hvad vi indsamler og hvad det bruges til

Hovedformålet med Mollys brug af data er at give den bedst mulige produktoplevelse, der hjælper vores brugere med at spare tid og penge. Det skal ske på en så sikker måde som muligt, hvor det ikke er muligt at identificere den enkelte bruger.

Introduktion

Denne privatlivspolitik ("Privatlivspolitik") forklarer, hvordan Molly indsamler og behandler oplysninger fra brugere af hjemmesiden, softwareapplikationer og andre onlinetjenester. Mollys service inkluderer, men er ikke begrænset til, Molly-udvidelsen til webbrowsere ("Udvidelsen"), Molly-mobilapplikationen ("Mobilappen") og hjemmesiden på www.molly.gratis ("hjemmesiden" ).

Hvis vi nogensinde har brug for yderligere personlige oplysninger af en bestemt årsag, vil vi fortælle dig det og bede om din tilladelse. Molly har links til andre websteder (såsom webshops), som vi ikke ejer, driver eller kontrollerer, og de har deres egne kontrollerende privatlivspolitikker, som du bør gennemgå.

Udvidelsen

Molly-browserudvidelsen (Udvidelsen) indsamler kun data på shoppingsider, som Molly eksplicit er konfigureret til at understøtte. På andre sider kan Molly dog se den besøgte URL og kan tilpasse målrettede info til denne.

Udvidelsen rapporterer visse hændelser tilbage for at fortælle, når en bruger interagerer med den eller udfører en handling i en webshop, som understøttes af Molly. Disse hændelser aktiverer udvidelsens kernefunktioner og giver oplysninger om, hvordan man forbedrer brugeroplevelsen. Ingen af ​​de oplysninger, som vi indsamler fra disse begivenheder, indeholder nogen personhenførbare oplysninger (PII, personally identifiable information) såsom navne eller e-mailadresser. Vi indsamler heller ikke følsomme oplysninger såsom kreditkortnumre, telefonnumre eller adgangskoder.

Disse oplysninger indsamles: 

  • Når en bruger besøger en webside, ser udvidelsen på domænet for at afgøre, om det er en webshop, som Molly understøtter. På understøttede webshops videresender udvidelsen information om, hvilken type side det er, for at bestemme den passende handling, der skal tages (f.eks. at anvende rabatkoder, vise anmeldelser og beskeder).
  • Ved test af rabatkoder overvåger udvidelsen om den virker, og hvor meget brugeren har sparet, for at forbedre den algoritme, der bestemmer de bedste tilgængelige rabatkoder.
  • Udvidelsen leder efter rabatkoder, der indtastes manuelt for at identificere rabatkoder, som den ikke kender. Disse rabatkoder deles kun med andre brugere, hvis den oprindelige bruger giver os udtrykkelig tilladelse til det. Det er derfor vigtigt, at du som bruger ikke deler rabatkoder, som er eksklusivt forbeholdt udvalgte personer.
  • På understøttede webshops vil udvidelsen se antal besøg, kurvens totale beløb, antal transaktioner samt ordrens total. 
  • Udvidelsen indsamler generelle produktoplysninger som pris og tilgængelighed.
  • Molly sælger aldrig nogen oplysninger, som gør det muligt for tredjeparter at få indsigt i den enkelte brugers adfærd. 
Hvilke data indsamler udvidelsen og hvorfor

For at kunne levere vores service indsamler Molly oplysninger, som du deler direkte med os, når du bruger vores udvidelse. 

Molly indsamler tekniske oplysninger om din enhed og brug af Molly for at sikre, at vores service fungerer korrekt. De oplysninger, vi indsamler, er gearet til at give brugerne en bedre måde at handle online på og til at hjælpe os med at udvikle, forbedre og markedsføre vores tjenester.

Teknisk information.

Molly udvidelsen indsamler automatisk oplysninger for at sikre, at vores service fungerer korrekt på forskellige enheder og browsere. Dette inkluderer data som:

  • den type enhed, du bruger
  • enhedens unikke ID (hvis tilgængeligt)
  • operativ system
  • browsertype
  • IP-adresse
  • begivenhedsstempel
  • fejllogs

Disse data giver os mulighed for at sikre, at Mollys service fungerer korrekt og for at gøre din oplevelse bedre og for at opdage og forhindre svindel. For at hjælpe os med at koordinere vores kommunikations- og marketingkampagner og for at forstå, hvordan vores brugere interagerer med vores service, bruger vi almindelige digitale værktøjer, der giver os mulighed for at se, om du har besøgt et link eller generelt interageret med Molly.

Hvordan vi bruger cookies og lignende teknologier

Som de fleste andre onlinetjenester bruger Molly udvidelsen cookies til at indsamle nogle af de data, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Disse hjælper med at levere Mollys service, analysere engagement og brug og give en relevant og personlig shoppingoplevelse. 

Nogle cookies kan være midlertidige ("sessionscookies" som dem, der bruges til at navigere i din browser) og forsvinde, når du lukker den. Andre varer længere ("vedvarende cookies", som når du beder et websted om at huske dit login) og gemmes på din computer, indtil du sletter dem.

Vores brug af cookies og lignende teknologier falder ind under følgende generelle kategorier:

  • Vigtigt: Vi kan bruge cookies, web beacons eller andre lignende teknologier, som er nødvendige for driften af ​​vores websteder, tjenester, applikationer og værktøjer. Dette inkluderer teknologier, der giver dig adgang til vores websteder, tjenester, applikationer og værktøjer; som er nødvendige for at identificere uregelmæssig adfærd på hjemmesiden, forhindre svigagtig aktivitet og forbedre sikkerheden; eller som giver dig mulighed for at gøre brug af vores funktioner såsom indkøbskurve, gemt søgning eller lignende funktioner;
  • Ydeevne: Vi kan bruge cookies, web beacons eller andre lignende teknologier til at vurdere ydeevnen af ​​vores websteder, applikationer, tjenester og værktøjer, herunder som en del af vores analytiske praksis for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores besøgende bruger vores websteder, afgøre, om du har interageret med vores meddelelser, afgøre, om du har set et element eller et link, eller for at forbedre vores webstedsindhold, applikationer, tjenester eller værktøjer;
  • Funktionalitet: Vi kan bruge cookies, web-beacons eller andre lignende teknologier, der giver os mulighed for at tilbyde dig forbedret funktionalitet, når vi tilgår eller bruger vores websteder, tjenester, applikationer eller værktøjer. Dette kan omfatte at identificere dig, når du logger ind på vores websteder eller holde styr på dine specificerede præferencer, interesser eller tidligere sete elementer, så vi kan forbedre præsentationen af ​​indhold på vores websteder;
  • Marketing: Vi kan bruge førsteparts- eller tredjepartscookies og web-beacons til at levere indhold, herunder annoncer, der er relevante for dine interesser, på vores websteder eller på tredjepartswebsteder. Dette omfatter brug af teknologier til at forstå nytten for dig af de annoncer og indhold, der er blevet leveret til dig, såsom om du har klikket på en annonce.

Hvis du vil deaktivere cookies helt, kan din browser eller mobilenhed have en mulighed for at gøre det. For mere information, herunder instruktioner om deaktivering af cookies, besøg venligst: http://www.allaboutcookies.org/

Dine valg til at administrere dine data

Vi har gjort det nemt at fravælge Mollys service til enhver tid.

Hvis du ønsker at stoppe med at bruge Molly udvidelsen, har vi lavet en guide på vores hjemmeside til, hvordan du afinstallerer udvidelsen, og hvis du har udfordringer, kan du altid kontakte os ved at sende en e-mail til molly@bownty.com.

Hjemmesiden

Når du besøger vores hjemmeside bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi for det, der vises. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:- Google Analytics.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer og e-mail, adresse. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Cookies

Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger af hjemmesiden, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hello@bownty.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Ejer og udgiver af Molly

Hjemmesiden og Molly udvidelsen ejes og publiceres af: Bownty Nova Aps

Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup
Cvr: 40199497
Telefon: 50502557
E-mail: molly@bownty.com